Астарта груп

Синергія та партнерство сприяють відродженню

Напрями діяльності

«Астарта Груп» проводить торговельну, будівельну, логістичну та експортно-імпортну діяльність по всій території України та за її межами.
Напрями діяльності

Будівництво

Спорудження промислових, адміністративних та житлових будівель, елеваторів та складів різного типу у Кропивницькому і області — пріоритетний напрямок в роботі компанії. Приклад успішної реалізації цього напрямку діяльності — проєкт ЖК «Фортечний», у якому «Астарта Груп» виступає забудовником.

Логістика

«Астарта Груп» володіє власним парком вагонів-зерновозів та надає повний комплекс послуг з перевезення сільськогосподарської продукції. Пропонує актуальні логістичні рішення по всій території України та за її межами.

Експорт

Оптова торгівля сільськогосподарською продукцією з вітчизняними та іноземними компаніями — один з ключових напрямків діяльності «Астарта Груп».

Імпорт

Ввезення в Україну сучасної технологічної сільськогосподарської техніки, обладнання і запасних частин — важливе завдання компанії.

Благодійність

«Астарта Груп» має великий досвід ініціювання соціальних проєктів, надання гуманітарної допомоги, підтримки незахищених верств населення і людей, постраждалих через бойові дії.

РЦ «Дрифт»

Компанія відкрила розважальний центр для дітей і дорослих площею більш ніж 4 тисячі квадратних метрів з першим в Україні електрокартингом.

Унікальність

Місія компанії

Свій досвід та знання компанія здобула, реалізуючи виробничі процеси, застосовуючи сучасні інновації, зберігаючи цінний час та кошти. «Астарта Груп» запроваджує ефективні технологічні рішення в агробізнесі, будівництві і логістиці, об’єднує зусилля з партнерами та ініціює розбудову в країні. Завдяки співпраці з «Астарта Груп» клієнти та партнери отримують кваліфіковані й оперативні рішення щодо власних запитів у відповідності з найвищими світовими стандартами, примножуючи свій добробут.

Про нас

Стабільне зростання і підтримка регіону

Назва компанії обрана не випадково: Astarta уособлювала в міфології богиню родючості, яка захищала власний край. Тож сьогодні маємо робити те, чого прагнула сама Astarta. Втілюємо у реальність інноваційні проєкти в агробізнесі та будівництві. Допомагаємо у розвитку рідній країні та відроджуємо її у різних галузях.

Цінності

Інновації, технологічність, професіоналізм, якість та оперативність — те, що компанія пропонує кожному клієнту і що є фундаментом у роботі команди.

Принципи

Вони стабільні: компетентність, високоякісний сервіс за високими світовими стандартами, надійність, максимальна ефективність співпраці.

Стратегія

Впроваджуємо сучасні альтернативні технології, здатні адекватно та ефективно реагувати на зміну потреб ринку в цілому та кожного клієнта окремо.

Співпраця

Вдячні партнерам за сприяння економічному та соціальному розвитку України

Протягом всього часу існування (з 2004 року) «Астарта Груп» підтримує партнерські відносини з багатьма вітчизняними та іноземними організаціями. Компанія є офіційним представником в Україні відомих світових виробників сільськогосподарської техніки та обладнання.

Подяки

Безмежо вдячні

Відгуки, сертифікати, листи-подяки і вдячності. Все це дає нам наснагу до праці і додає сил у реалізації намічених планів. На цій сторінці розміщено лише невелику частину відгуків, з якими компанії вдалося створити продуктивну взаємодію і досягти прогнозованих результатів співпраці. Дякуємо кожному за високу оцінку діяльності «Астарта Груп» та відзнаки!

Запрошуємо нових партнерів до співпраці

«Астарта Груп» розглядає всі варіанти взаємовигідних відносин та розраховує на довгострокову та плідну співпрацю.

Зворотній зв'язок